Fogadja örökbe kedvenc állatát! Legyen Ön is nevelőszülő, támogassa állatainkat!

 

Állatbarátok, osztályok, párok, gyerekek kapnak általában egy állatfarmi kedvencet, de van, aki a maga örömére támogat bennünket. Előfordul, hogy ajándékoznak így állatokat névnapra, születésnapra, házasságkötésre is.

Egy állatnak több nevelőszülője is lehet.

 

 

Szabályzat

Természetesen az örökbefogadás csak jelképes, az állatot nem vihetik haza, az továbbra is az állatfarmon, saját kifutójában marad és a Bambi Állatfarm tulajdonát képezi.

Az örökbefogadás egy évre szól, de minden évben megújítható.

Köszönettel fogadjuk a nem anyagi jellegű támogatásokat is . A nevelőszülők adományaiból az állatok takarmányozását, egészségmegőrzését támogatjuk!

A támogatást követően a nevelőszülő egy névre szóló oklevelet kap -mely tanúsítja az örökbefogadás tényét-, egy életrajzot az örökbefogadott állat adataival és egy meghívót a Nevelőszülők Találkozójára.


A nevelőszülőnek semmilyen kötelezettsége nincs az örökbefogadott állattal szemben, jogai pedig megegyeznek a többi hétköznapi állatkert látogatóéval; tehát pl. nem mehet be az örökbefogadott bivalyhoz, dámszarvashoz, gímszarvashoz, muflonhoz, csak azokhoz az állatokhoz amelyekhez a többi látogató is bemehet (pl. állatsimogató). Amennyiben nevelőszülőként szeretne részt venni örökbefogadott állatának gondozásában, biztosítunk rá lehetőséget.

 

A nevelőszülőnek havonta egyszer alkalma nyílik meglátogatni kedvencét térítésmentesen , valamint részt vehet az évente egyszer megrendezendő állatfarmi szülői értekezleten. A rendhagyó szülői értekezletre minden nevelőszülő meghívót kap. Itt találkozhatnak kedvenceikkel, kérdezhetnek az állatok gondozóitól, valamint az állatkert munkatársai tájékoztatás adnak az év eseményeiről.

A tájékoztató után egy közös séta következik az állatfarmon, melynek során mindenki egy kicsit közelebbről is megismerkedhet kedvencével és a többi lakóval is.

 

Munkatársaink készséggel segítenek, amennyiben nincs konkrét elképzelése, melyik állatunkat szeretné támogatni. Ha már van kedvence, akkor a legcélravezetőbb e-mailben jelezni, kinek a részére szeretné és melyik állatot örökbe fogadni. Az oklevélen feltüntetett dátum lehet a támogatás átadásának dátuma, de egy jeles nap is, például egy születés, vagy névnapi ajándék esetén.


 

Ha Ön személyesen szeretné intézni az örökbefogadást, munkatársaink minden hétköznap 9.00 órától 16.00 óráig várják szeretettel a Hotel****HUNOR recepcióján.